07.07.2022

Få styr på miljøzonerne med app, når du kører til udlandet

Medlemmer af Dansk PersonTransport får adgang til Green-Zones Fleet appen gratis.


Hvis du kører ture til f.eks. Paris og Berlin kan det være en jungle at finde igennem hvilke Miljøzoner der gælder og hvordan man kan få adgang til dem.

Dansk PersonTransport har derfor indgået en aftale med virksomheden Green-Zones, der via deres app Green-Zones Fleet leverer information i realtid om miljø- og dieselforbudszoner. Green-Zones Fleet app giver også mulighed for at købe miljøzonemærker direkte på platformen, uden at du skal bruge tid på selv at finde dem på de lokale myndigheders hjemmesider. En klar fordel ved Green-Zones er også, at de har en tjeneste der kan give varsel om variable miljøzoner, altså zoner som f.eks. i Paris, der kan opstå med kort varsel som følge af lokal luftforurening.

Medlemmer af Dansk PersonTransport får adgang til Green-Zones Fleet appen gratis, hvilket giver en månedlig besparelse på 99.90 Euro. Derudover får medlemmerne 10 pct. rabat på indkøb af miljøzonemærker mv. på platformen. Du kan opnå adgang til Green-Zones tjenester, og rabatkode på DPT’s medlemssite via dette link.

Opret en gratis Green-Zones Fleet-App konto og bestil badges med 10%, fra DPT’s Medlemssite.