Taxikørsel

|22.11.2018

Esbjerg Taxi fik besøg af minister

Prisloft, overgangsordning og en realistisk grøn omstilling af taxibranchen var nogle af de temaer, der blev drøftet under Ulla Tørnæs (V) virksomhedsbesøget hos Esbjerg Taxa.


I mandags fik Esbjerg Taxa fornemt besøg af minister for udviklingssamarbejde Ulla Tørnæs (V), der var på virksomhedsbesøg for at høre mere om taxibranchens rammevilkår i kølvandet på den nye taxilov. Esbjerg Taxas formand Torben Kirketerp, der også er formand for Dansk Taxi Råd, oplevede en lyttende minister, der var meget interesseret i at høre om taxibranchens udfordringer og perspektiver. ”Jeg fik en rigtig god dialog med ministeren, hvor vi bl.a. fik lejlighed til at drøfte vigtigheden af en grøn og progressiv, men også realistisk, omstilling af taxibranchen samt vigtigheden af at bevare overgangsordningen, der sikrer branchen den nødvendige omstillingsproces inden markedet gives fuldkommen frit”.

Torben Kirketerp fortæller, at han også fik lejlighed til at fortælle ministeren, om vigtigheden af et prisloft med større spændvidde, der tager højde for den ofte lange fremkørsel uden for de større byer.