Foreningen

|16.05.2019

DPT afholder valgmøder – Hvor skal krydset sættes?

Sæt kryds i kalenderen d. 27. og 28. maj, hvor Dansk PersonTransport afholder valgmøder i København og Aarhus. Her har du mulighed for at høre mere om, hvad de forskellige partier har af planer for den grønne omstilling af bus- og taxibranchen, den nye taxilov, lige konkurrencevilkår i transportbranchen og meget mere.


Den 5. juni er der folketingsvalg og i den forbindelse inviterer Dansk PersonTransport til to valgmøder, hvor vi inviterer repræsentanter fra en række af de opstillingsberettigede partier. Her har du mulighed for at høre nærmere om, hvad de forskellige partiers holdning er til emner som den grønne omstilling af bus- og taxibranchen, den nye taxilov, lige konkurrencevilkår i transportbranchen m.v.

Første møde afholdes i København den 27. maj kl. 17, hvor Mette Reissmann (S) og Nikolaj Bøgh (K) indtil videre har givet tilsagn om at deltage. Dagen efter afholdes et lignende møde i Aarhus den 28. maj kl. 17, hvor bl.a. Kim Christiansen (DF) og Karen Melchior (R) vil deltage.

Dansk PersonTransport er stadig ved at finde flere deltagere og udarbejde det færdige program. Sæt derfor kryds i kalenderen og følg med i foreningens løbende kommunikation, da der kommer mere information om valgmøderne i næste uge.