17.02.2022

DCC Energi, som driver Shell tank-stationerne i Danmark er nyt associeret medlem

Vi er glade for at kunne tilbyde endnu flere medlemsfordele inden for brændstof. DCC Energi / Shell er en stor spiller på markedet og tilbyder en bred vifte af brændstof-løsninger.


Vi er glade for at kunne tilbyde endnu flere medlemsfordele inden for brændstof. DCC Energi / Shell er en stor spiller på markedet og tilbyder en bred vifte af brændstofløsninger.

I et utraditionelt samarbejde med Q8 og F24 tankstationerne har DCC Energi skabt et af landets største netværk af tankstationer. Med afsæt i Shell Card Erhverv har erhvervskunder adgang til at tanke på mere end 475 tankstationer landet over. Cirka 290 stationer har high speedfaciliteter. Hertil kommer de mere end 11.000 Shell tankstationer rundt om i Europa, som Shell Card Erhverv giver adgang til.

Kortsamarbejdet med Q8 / F24 er et godt eksempel på, at DCC Energi / Shell gerne vil gå alternative veje for at sikre kunderne nye fordele. For mange kunder er tilgængelighed meget vigtigt, derfor giver det god mening, at Shell kortet også kan benyttes på kollegernes tankanlæg.

En anden unik fordel med Shell kortet er, at brændstofforbruget kan CO2 kompenseres. Det kræver blot en tilmelding, så bliver alt brændstof tanket med Shell kort CO2 kompenseret. Se mere på shellservice.dk.

Med afsæt i individuelle aftaler tilbyder DCC Energi / Shell stærke og konkurrencedygtige brændstofløsninger via netværket af tankstationer og til hjemmetank. Læs mere om de nye medlemsfordele på brændstof her.