11.06.2024

Dantaxi sender rekordmange taxier til Folkemødet på Bornholm

Transportbehovet under Danmarks største demokratifest, Folkemødet på Bornholm, er stort. Derfor sender DanTaxi, med hele 42 vogne, i år rekordmange taxaer afsted til Folkemødet.


Folkemødet tiltrækker årligt tusindvis af gæster, og mange af dem benytter sig af taxiservicen på solskinsøen. Derfor er Dantaxi taget afsted til Folkemødet for at hjælpe med persontransporten under demokratifestivallen. Majbritt Nielsen, der koordinerer Dantaxis indsats, opfordrer Folkemødets mange gæster. til at bestille taxa i god tid for at undgå forsinkelser.

Dantaxi har etableret tre opsamlingspunkter i Allinge: ved Nordbornholms Røgeri på Kæmpestranden, ved Lindeplads nær Hut Li Hut og ved Kongeskærsskolen ved taxiskiltet.

Dermed er Dansk PersonTransports medlemmer både synlige og  flot repræsenteret til Folkemødet.

Mange folkemødedeltagere vælger desuden at benytte sig af fjernbusser til Folkemødet, især fra Københavns nye Busterminal. Fjernbusserne er en vigtig del af den kollektive transport mellem Bornholm og resten af Danmark og kører dagligt til øen. De udgør dermed en primær transportmulighed til og fra øen for mange deltagere.