Taxikørsel

|17.05.2018

Dantaxi 4×48 i Minrejseplan

Taxibranchen skal understøtte rejseplanens dynamik.


NT (Nordjyllands trafikselskab) lancerede app’en MinRejseplan i denne uge, der på lidt længere sigt er tænkt som en afløser for den landsdækkende “Rejseplanen”.

MinRejseplan tilbyder foruden bus og tog nu også rejser med f.eks. samkørselstjenesten GoMore, cykel og nu altså også taxi. Det er dog i første omgang kun Dantaxi 4x48s bestillings-app MOOVE, der er tilmeldt MinRejseplan på taxifronten, til stor glæde for direktøren i Dantaxi 4×48 Aalborg John Vanggaard

At taxien nu indgår som transportform i MinRejseplan, på linje med f.eks. bus og tog, er til stor fordel for forbrugerne. Den nye app giver nemlig kunden valgfrihed ved først og fremmest at tage udgangspunkt i rejsen og herefter tilbyde brugeren den mest optimale løsning.  Det falder helt i tråd med vores forretningsstrategi, hvor taxien indgår som et aktivt og vigtigt led i den kollektive transport.”

Samarbejdet med MinRejseplan viser, iflg. John Vanggaard, at der er en fremtid for taxien i de mindre byer, hvis men tør inddrage ny teknologi, tænke nye måder og tilpasse sig kundernes ønsker og behov. ”Jeg tror, kunderne bliver glade for de nye muligheder MinRejseplan giver, og at de samtidig sætter pris på, at de kan benytte MOOVE, som de kender i forvejen”, slutter John Vanggaard.

Det er planen, at “MinRejseplan” også skal lanceres i København til september.