Turistkørsel

|01.11.2017

Danske Busvognmænd rammer sendefladen

Danske Busvognmænd har siden offentliggørelsen af undersøgelsen om piratbusser i København fået massiv mediedækning. I går satte TV2 Lorry fokus på sagen i bedste sendetid.


I mandags udsendte Danske Busvognmænd en pressemeddelelse om udenlandske bussers piratkørsel i København. Undersøgelsen og problemstillingen har siden mandag fået massiv opmærksomhed i mange af landets medier, herunder landsdækkende medier som Berlingske, Jyllands-Posten og Information samt en lang række af lokale og regionale medier.

I går ramte sagen sendefladen i bedste sendetid, da TV2 Lorry – efter at have været forbi og interviewe Steen Bundgaard – satte fokus på sagen i deres nyhedsudsendelse med overskriften ”Piratbusser overtager”.

I Danske Busvognmænd er man meget tilfredse med, at det hårde arbejde bærer frugt og sagen får den opmærksomhed, som den fortjener.

Udsendelsen kan ses her, indslaget starter fra 01:30.

Den videre proces
“Det er et stort skridt på vejen, at sagen nu møder så stor opmærksomhed i medierne og på Christiansborg,” udtaler Steen Bundgaard, adm. direktør i Danske Busvognmænd, der vil fortsætte arbejdet for rimelige vilkår: “Der går formentlig tre til fire år, før vi kan forvente nye EU-regler for udstationering. Derfor vil vi arbejde for, at man indfører en mindsteløn på cabotageområdet. I Norge har man indført noget lignende, hvilket vi vil anbefale politikerne at lade sig inspirere af i sikringen af lige konkurrencevilkår for alle,” afslutter Steen Bundgaard.