Foreningen

|13.06.2019

Dansk PersonTransport viser fanen på Folketmødet 2019

Folkemødet 2019 er blevet skudt i gang. Arrangementet har både deltagelse af foreningens direktør og vicedirektør, der vil bruge anledningen til at deltage i debatter samt at hilse på medlemmerne af det nye Folketing og de fremmødte medlemmer af foreningen.


Det velbesøgte Folkemøde på Bornholm, der bl.a. tæller deltagelse af politikere, erhvervsfolk og organisationer, store som små, er i fuld gang. På mødet vil også transportområdet være genstand for debat, hvor den grønne omstilling er det helt store tema i år.

Til at repræsentere Dansk PersonTransport har foreningens direktør Michael Nielsen og vicedirektør Trine Wollenberg taget turen til solskinsøen, hvor de begge vil deltage i diskussioner om, hvordan branchen skal omstilles til grøn transport, hvornår det skal ske, hvem der skal betale og meget mere.

Bl.a. er Trine Wollenberg en del af panelet til en debat om, hvordan vi sikrer flere elbiler på vejene, som bliver arrangeret af Nissan og E.ON. Her vil Trine belyse de branchespecifikke udfordringer, der kan være med til at hindre fremkomsten af elbiler og give hendes bud på, hvordan de kan overkommes. Debatten afholdes torsdag d. 13. juni kl. 17-18 i Policy Groups telt ved G4 Ydermolen. Du kan læse mere om arrangementet her.

En god mulighed for at skabe forbindelser
Foreningens direktør og vicedirektør vil ikke blot deltage i debatter. De vil også benytte lejligheden til at hilse på medlemmerne af det nye Folketing, og dermed forsøge at sikre et sundt udgangspunkt til de politiske beslutningstagere, der er valgt ind for denne valgperiode.

Sidst giver Folkemødet rig mulighed for at omgås med medlemmer af foreningen, både på formel og på uformel vis. Tøv derfor ikke med at tage fat i Dansk PersonTransports repræsentanter, hvis du møder dem på din vej.