24.04.2023

Dansk PersonTransport takker for en succesfuld transportmesse “Persontransport 2023”!

Transportmessen er pakket sammen efter tre gode dage med bl.a. ministerbesøg, politiske debatter og informationsmøde om jobmulighederne i transportbranchen på Dansk PersonTransports stand. Vi ser tilbage på nogle fantastiske dage i godt selskab med DPTs medlemmer, udstillere og gæster.


Tak til medlemmer, associerede medlemmer, udstillere, kollegaer og gæster for at bidrage til “Persontransport 2023” i Herning. Det har været en stor fornøjelse at se så mange velkendte, samt enkelte nye ansigter på vores stand i hal H.

Den 17. udgave af Skandinaviens største transportmesse var velbesøgt med næsten 25.000 gæster.

 

 

Efter Transportminister Thomas Danielsens åbning af Transportmessen torsdag, besøgte ministeren DPT og udstillerne i hal H. Her viste adm. direktør Michael Nielsen og landsformand John Bergholdt ministeren rundt blandt udstillerne.

Der var et flot fremmøde, da Dansk PersonTransport og TUR afholdte informationsmøde om rekruttering af buschauffører. Stor tak til Jan Larsen fra TUR, lærlingene Ali og Chris samt Rune Olesen og Liselotte Krøyer fra VIKINGBUS, som alle holdte oplæg.

Fredag formiddag kunne man høre DPT’s sektorchef Lasse Repsholdt fortælle om omstilling af persontransporten på Transportmessens grønne scene.

Der var masser af trafik og mennesker på DPT’s stand, hvor der var mulighed for både at slukke tørsten og sulten og få en god snak med kollegaerne og udstillerne.

Dansk PersonTransports årsmøde forløb vanligt. Transportministeren indledte med en hilsen, og formanden for Folketingets transportudvalg holdt tale for de fremmødte. 

Kort efter årsmødets afslutning åbnede Herning Kongrescenter dørene for en festlig aften for DPT’s medlemmer, udstillere og gæster. Vi havde også fornøjelsen af at  blive underholdt og gjort klogere af B.S. Christiansen som stod for årets underholdende indslag. 

 

 

På Transportmessens sidste dag var det tid til den årslige lodtrækning af præmier, doneret af vores associerede medlemmer. 

Tak for denne gang!

Se den officielle stemningsvideo fra Transportmessen her.

Transportmessen afholdes næste gang den 3.-5. april 2025 i MCH Messecenter Herning.