medlemsfordele

|19.06.2020

Dansk PersonTransport og Kiwa Inspecta i fornyet aftale om certificeringer

Medlemsfordel: DPT og Kiwa Inspecta har fornyet samarbejdsaftalen om certificeringer, der giver en effektiv og kvalificeret certificering til den rigtige pris


DPT og Kiwa Inspecta har fornyet samarbejdsaftalen om certificeringer, og DPT anbefaler medlemsvirksomheder, der er certificerede efter ISO 14001 (Miljø), ISO 45001 (Arbejdsmiljø) og/eller ISO 9001 (Kvalitet) at gøre brug af aftalen, når de skal have gennemført auditeringer (v. certificering, recertificering eller overvågningsbesøg).

”Mange busselskaber er certificerede efter én eller flere af ledelsessystemerne, og vi vil gerne bidrage med en ordning, der understøtter dette, og gør skridtet for nye virksomheder på vej mod certificering lettere. Samarbejdsaftalen giver mulighed for at gennemføre certificeringer på både en effektiv og kvalificeret måde til den rigtige pris og understøtter derudover vidensdeling om brugen af de forskellige ledelsessystemer i busbranchen og persontransportbranchen,” udtaler Lasse Repsholt, sektorchef i DPT.

Keolis er både miljø- og arbejdsmiljøcertificeret på 10 busanlæg anlæg rundt omkring i Danmark, samt på Aarhus Letbane og har benyttet Kiwa Inspecta til certificeringen i såvel ISO 14001-2015 samt ISO 45001. Driftsdirektør Peter Quaade er indtil videre godt tilfreds med samarbejdet: ”Vi oplever Kiwa Inspecta som en god og troværdig samarbejdspartner – væsentligt for det gode samarbejde er et indgående kendskab til persontransport branchens opgaver, udfordringer og struktur – det mener vi Kiwa bidrager med. Fokus er på en korrekt certificering, men med Kiwa Inspecta har vi også en samarbejdspartner med en god opdateret viden og fokus på de særlige forhold, der gør sig gældende i vores branche.”

Hvis du vil høre mere om samarbejdsaftalen og mulighederne, kan du kontakte:

Mette Heide Akademiingeniør (miljø)

Lead auditor, QHSE

mth@qhsegroup.dk

Tlf. +45 40448398

Hvis du vil høre mere om, hvad Dansk PersonTransport ellers tilbyder sine medlemsvirksomheder inden for området, kan du kontakte:

Lasse Repsholt

Sektorchef

lre@dpt-dk.org

Tlf. +45 20478003

 

Læs mere på: https://www.danskpersontransport.dk/medlemssite/medlemsfordele/miljoe-og-arbejdsmiljoecertificeringer/