08.12.2023

AMU JUUL bliver til JUUL

Uddannelsesinstitutionen JUUL er godkendt som selvstændig erhvervsskole, og åbner i den henseende en ny erhvervsskole i Roskilde. Dermed har Danmark nu endnu et sted at uddanne fremtidens buschauffører.


Juul er et kendt navn i branchen, hvor erhvervsskolen er en af Danmarks største og ældste uddannnelsespartnere. Fremover kan Juul udbyde både grundforløb 2 og hovedforløb for uddannelsen Buschauffør i kollektiv trafik. Skolen er desuden godkendt til tilsvarende undervisningsforløb på vejgodstransportuddannelsen.

– Vi har det perfekte faglige miljø til at samle eleverne i et sammenhængende EUD-forløb. Vi har det fornødne udstyr og maskiner, erfarne undervisere og god kontakt til virksomhederne i branchen, lyder det fra administrerende direktør Jesper Juul.

Den nye erhvervsskole er beliggende på Juuls hovedafdeling i Roskilde, og første optag af GF2-elever starter 5. februar 2024.

Juul kan via sin selvstændige godkendelse nu tilbyde endnu flere erfarne chauffører muligheden for at blive faglærte.

Juuls strategiske direktør Thomas Silfen glæder sig til at bidrage til at sende flere faglærte chauffører ud til vognmændene.

– Vi vil tilbyde eleverne en moderne erhvervsskole i et tæt samarbejde med branchen. Det skal være eftertragtet at blive chauffør og være en central medarbejder i logistikkæden – hvad enten det er at bringe gods eller personer mellem destinationer.

Se mere om JUULs nye erhvervsskole her.