23.01.2024

Aarhus og Horsens Taxa fylder 100 år

I dag, den 23. januar, er det præcis 100 år siden, at seks vognmænd gik sammen og dannede det, der i dag kendes som Aarhus og Horsens Taxa. Et taxiselskab, som altid har været kendt for den gode service og som i dag løser mange samfundsnyttige opgaver.


Det var i 1924, at 6 vognmænd gik sammen om at stifte Aarhus Taxa med det formål at yde århusianerne en god taxiservice. Siden er der sket meget. For her 100 år efter er der flere end 150 taxivognmænd, som ejer virksomheden, der har omkring 500 tilknyttede medarbejdere og knap 200 taxier på gaden. De kører rundt regnet 1,7 mio. ture om året. Den gode service er stadig kendetegnet for Aarhus og Horsens Taxa, men også de mange vigtige samfundsnyttige opgaver, som løses hver dag og de grønne nul-emissionstaxier er kendetegnet for 100 års jubilaren.

”Vi er stolte over at runde 100 år. Det er langt fra alle virksomheder forundt at kunne vokse sig så stor og stærk gennem 100 år. Gennem alle år har ambitionen været at levere en fantastisk god service og få mennesker sikkert frem til tiden, mens rigtig meget andet har forandret sig,” fortæller Astrid Donnerborg, CEO hos Aarhus og Horsens Taxa.

Hos Dansk PersonTransport er vi stolte af at have så stort og historisk et taxiselskab som Aarhus og Horsens Taxa som medlem. Ikke mindst fordi, at taxiselskabet i så mange år har været vognmandsfrontløber og en inspiration for mange i branchen.

Fra Dansk PersonTransport skal der lyde et stort og velfortjent tillykke til Aarhus og Horsens Taxa med de 100 år.