trafiksikkerhed

|19.05.2022

Årets Sikker Trafik Erhverv-pris blev uddelt til busselskabet AarBus

Prisen er uddelt af Rådet for Sikker Trafik og Forsikring & Pension som en anerkendelse af firmaets og chaufførernes målrettede arbejde på at skabe sikker og tryg transport.


Det blev busselskabet AarBus der tirsdag den 17. maj modtog Sikker Trafik Erhverv-prisen 2022. Prisen bliver årligt uddelt af Rådet for Sikker Trafik og Forsikring & Pension til anerkendelse af virksomheders indsats for en større sikkerhed på de danske veje.

Baggrunden for prisuddelingen skal findes i erhvervskøretøjernes bidrag til alvorlige trafikulykker i Danmark. Ifølge Rådet for Sikker Trafik er disse involveret i ca. 20% af de trafikulykker hvor en person kommer alvorligt til skade, og 1/3 af de trafikale ulykker der resulterer i omkomne.

I juryens begrundelse for valget af årets vinder, lyder det bl.a.: ”… AarBus er lykkedes med sin indsats for at skabe og fastholde en meget høj sikkerhedsperformance gennem en bred vifte af tiltag, som AarBus har iværksat for at sikre såvel den generelle trafiksikkerhed som deres medarbejdere”.  Desuden blev firmaets fokus på højt uddannelsesniveau for medarbejdere, efteruddannelsesmuligheder, medarbejdertilfredsheden, de dokumenterede positive effekter af deres indsats, m.m. fremhævet.

Læs mere om prisuddelingen i Rådets for Sikker Trafiks pressemeddelelse her