07.09.2018

150 tilladelser har fundet deres ejermand

Lodtrækningsresultatet for EP-tilladelser for 3. kvartal 2018 er netop blevet offentliggjort. I alt er 150 ansøgere blevet udtrukket til at modtage deres tilladelse, mens 50 ansøgere er kommet på venteliste.


Færdselsstyrelsen har modtaget ansøgninger fra 1.413 virksomheder om i alt 19.931 tilladelser ved den tredje lodtrækning af de nye tilladelser til erhvervsmæssig personbefordring i personbil. 150 udtrukne ansøgere vil modtage mail om tilladelsen den kommende uge og 50 kommer på venteliste. Ansøgningerne på ventelisten vil blive aktiveret, hvis en eller flere af de udtrukne ansøgninger bliver trukket tilbage eller en eller flere af de udtrukne virksomheder ikke opfylder de krav, der er fastsat i taxilovgivningen.

Den fjerde lodtrækning finder sted den 30. november 2018. Der kan ansøges om deltagelse i denne lodtrækning i perioden 1. oktober – 12. november 2018. Der vil blive trukket lod om 150 tilladelser. Du kan søge om deltagelse i lodtrækningen her.Fra og med ansøgningsperioden for 3. kvartals lodtrækning, stilles der krav om, at egenkapitalkravet skal dokumenteres inden lodtrækningen. Læs evt. mere her.

Der skal fortsat betales gebyr for at ansøge om tilladelsen. Dette gebyr vil blive tilbagebetalt, såfremt man ikke er blandt de 150 udtrukne ansøgninger eller tilladelsen sendes videre til ventelisten.

Du kan se resultatet af den netop overståede lodtrækning her.