Ta’ bussen, mens du henter dine pakker
Trafikselskabet Movia har indledt et samarbejde med Stevns Kommune og virksomheden Nordic Infrastructure, som skal gøre det enklere at kombinere kollektiv transport med andre gøremål såsom at hente dine pakker.
28 november 2019

Movia, Stevns Kommune og Nordic Infrastructure forsøger nu at få hverdagen til at glide lidt nemmere.

Som en del af deres samarbejde vil parterne opstille fem pakkebokse – nærbokse – ved de lokaltogsstationer og busstoppesteder i Stevns Kommune, som flest passagerer bruger til og fra arbejde eller fritidsaktiviteter.
Nærbokse ved centrale busstoppesteder og lokaltogsstationer giver passagererne mulighed for at kombinere flere gøremål. Man kan tage sin pakke med på vejen hjem fra arbejde eller udnytte de minutter, man alligevel venter på bussen til at samle sin pakke op. Samtidig bliver det nemmere at sende og modtage pakker, fordi nærboksene er tæt på de steder, hvor borgerne ofte færdes.

To af nærboksene blev opstillet ved busstoppestederne i Valløby og Holtug allerede i efterårsferien. De næste tre opstilles i starten af det nye år ved lokaltogsstationerne i Jernbanegade i Store Heddinge og Hårlev stationsvej i Hårlev samt ved busstoppestedet i Højerup.