Søg digitalt om takografkort
Fra den 1. oktober 2021 er det Færdselsstyrelsen, der udsteder takografkort til brug i køretøjer med digital eller intelligent takograf, og det betyder, at du kan søge digitalt.
29 september 2021

Færdselsstyrelsen har overtaget området fra politiet og har i den forbindelse besluttet at digitalisere ansøgningsprocessen. Det betyder, at virksomheder, værksteder og den enkelte chauffør nu får mulighed for at ansøge om sit nye virksomhedskort, værkstedskort eller førerkort online.
Virksomheder og værksteder kan fra 1. oktober ansøge om takografkort digitalt her
Som chauffør kan man ansøge om førerkort digitalt her

Det er dog stadig muligt at ansøge ved fysisk fremmøde. Derfor åbner Færdselsstyrelsen tre ekspeditionssteder, hvor man forsat kan ansøge om kortene ved personlig henvendelse.

Færdselsstyrelsen Aalborg:
Sofievej 61
9000 Aalborg

Færdselsstyrelsen Kolding:
Egtved Alle 6
6000 Kolding

Færdselsstyrelsen København:
Amager Strandvej 390, 3. sal
2770 Kastrup

Du skal være opmærksom på, at ekspeditionsstederne holder lukket fredag den 1. oktober 2021, mandag den 4. oktober og tirsdag den 5. oktober 2021. På dagene vil Færdselsstyrelsens telefoner også være lukket. Fra 1. oktober er det muligt at ansøge digitalt på www.virk.dk, selvom de fysiske ekspeditionssteder er lukket. Styrelsens medarbejdere begynder sagsbehandlingen af de digitale ansøgninger allerede mandag den 4. oktober.