23.03.2023

Scandlines inviterer til Whisky & Rom Festival, og minder om booking af populære rejsedage

Scandlines beretter om ekstra tiltag i 2023, blandt andet 10% rabat til buschaufføren og introduktion af Fast Track til transitshopping - samt ikke mindst Whisky & Rom Festivallen som i år ligger hhv. den 14. – 16. april og den 3. – 5. november.


 

Whisky & Rom Festival

Den 14. til 16. april 2023, samt til efteråret den 3. – 5. november slår Scandlines dørene op til Whisky & Rom Festival i BorderShop Puttgarden.

Glæd dig til:

  • Whisky, rom og andre eksklusive dråber fra hele verden
  • Lækre smagsprøver og Master Classes
  • Masser af gode festivalstilbud

Deadline for bestilling af billetter til  arrangementet afholdt den 14. – 16. april er 1. april 2023 til grupper@scandlines.com

Læs mere om Whisky & Rom Festivallen på Scandlines bus-hjemmeside.

 

Booking: deadlines til særligt efterspurgte rejsedage 2023

Som i tidligere år vil Scandlines for de særligt efterspurgte rejsedage samle alle indkomne bookingønsker i en pulje og efter nedennævnte frist fordele de pladser, der er til rådighed blandt de busoperatører, som har tilkendegivet ønske om.

Såfremt du ønsker plads på en eller flere af de nedennævnte afgange på enten Gedser-Rostock eller Rødby-Puttgarden overfarten, bedes du indsende dine pladsbestillingsønsker inden den angivne frist for at komme i betragtning til buspladserne på færgen..

Evt. overskydende buspladser på de nævnte afgange vil efterfølgende kunne bookes på normal vis.

Vi ser frem til at modtage dine bookingønsker på skrift til grupper@scandlines.com

Deadline er 1. maj 2023

Læs mere om de omtalte rejsedage her.