Regler for mundbind i Tyskland
Det kan være forvirrende, hvis du planlægger rejser til eller gennem Tyskland lige nu. Mens Danmark har lempet alle restriktioner såsom påbuddet om mundbid i offentlig transport, har Tyskland valgt at stramme deres regler.
20 august 2021

På nuværende tidspunkt gælder følgende regler i forhold til brugen af mundbind i Tyskland:
Alle over 6 år skal bære ansigtsmaske i offentlig transport, offentlige bygninger og butikker. Der skal bæres medicinske masker (kirurgiske masker, KN95 eller FFP2 masker). Ansigtsmasker bør også bæres på steder, hvor social afstand (1,5 meter) ikke kan opretholdes. Der er således forpligtelse til at bære en maske, der dækker mund og næse fra en alder af seks år på alle transportmidler samt i lukkede terminaler. Det betyder også, at passagerne i danske turistbusser skal bære mundbind under hele busrejsen i Tyskland.

Husk, at du altid kan gå ind via det nedenstående link og finde oplysninger om restriktionerne i de europæiske lande ved at klikke på landet i rullemenuen på kortet.

Se mere her

Dette er reglerne, der PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT gælder, men det kan dog hurtigt ændre sig, så husk altid at dobbelttjekke på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Se mere her