Kom til jobmesse hos Dekra
Den 30. september afholder Dekra Transportmesse i Brøndby, hvor du som vognmand både har mulighed for at møde nye chauffører og få en gratis stand på messen.
22 september 2021

Den 30. september fra klokken 10-12 har du som vognmand mulighed for at møde nye chauffører, når Dekra afholder transport-jobmesse i Brøndby.

”Jobmessen en effektiv måde at skabe kontakt mellem vognmænd og nye chauffører, og der er mange flere potentielle chauffører end dem, der er i job,” siger Ulrik Matz, som er Area Sales Manager hos Dekra.

Messen afholdes i samarbejde med Transportbranchen, Københavnske Jobcentre- og A-kasser samt interesseorganisationer, Københavns største Transport-Jobmesse i BRØNDBY HALLEN ved Brøndby Stadion. Op mod 50 vognmænd fra alle forgreninger af Transportbranchen stiller op med jobmuligheder, viser deres vognpark frem og skaber rammen om en oplevelsesrig formiddag.

Du kan som medlem hos Dansk PersonTransport også deltage, og du kan få en gratis stand på messen ved at booke hos Ulrik.matz@dekra.dk eller på tlf.: 31 63 20 69.