”Jeg har kun oplevet fordele ved skiftet til el-taxi”
Kim Petersen, som er el-taxivognmand fra Padborg, deltog på Klimafolkemødet i Middelfart, hvor han blandt andet fortalte om sine positive oplevelser med omlægning til el-taxi.
08 september 2021

For andet år i træk var el-taxivognmand Kim Petersen fra Sønderjylland deltager på Klimafolkemødet i Middelfart. På folkemødet oplevede Kim Petersen, at der også i år, var stor interesse omkring hans el-taxi.

Ifølge Kim Petersen møder han ofte interesse fra kunderne om hans taxi, og det medfører mange konstruktive samtaler om det at køre el-bil i dagligdagen. Til dagligt kører Kim Petersen taxi i og omkring Padborg, og for ham har det ikke været en belastning at omlægge til el, tværtimod har han kun oplevet fordele forbundet med skiftet.  Kim Petersen er endnu en af de få taxivognmænd, uden for de store byer, der har omlagt til el, men på det område er der, forklarer Kim Petersen, nu ved at ske et holdningsskift:

”På Klimafolkemødet mødte jeg kollegaer fra forskellige byer i Jylland og på Fyn, der enten allerede havde købt en el-taxi eller gik med overvejelser i den retning. Så udviklingen går stærkt i øjeblikket”, siger han.