Ikke flere corona-restriktioner fra den 10. september
Fra den 10. september er det slut med Corona-restriktionerne i Danmark efter 18 måneder med restriktioner i forbindelse med Covid-19.
27 august 2021

Det betyder også, at de få restriktioner, det var besluttet at bibeholde efter den 10. september, vil blive annulleret. Det gælder blandt andet kravet om coronapas ved større arrangementer og i nattelivet, skriver Sundhedsministeriet i deres pressemeddelelse. Samtidig vil de automatiske sognenedlukninger også være fortid.

DPT er i gang med at undersøge, hvornår det nuværende alkoholforbud i busser ophører. På nuværende tidspunkt er forbuddet sat til at ophøre den 1. september, men det vil altså senest blive løftet den 10. september.

Vær opmærksom på, at selvom Danmark ikke har restriktionerne mod Covid-19 længere og eksempelvis krav om mundbind i offentlig transport, er det KUN i Danmark, at disse regler gælder. Således gælder eksempelvis påbuddet om mundbind fortsat i lufthavn og fly, da man her følger internationale regler, og det samme gør sig gældende ved eksempelvis turistkørsel uden for de danske grænser.