Husk at tjekke, om du er berettiget til hjælpepakke for faste omkostninger i anden halvdel af 2021
Du kan søge hjælpepakken for faste omkostninger for hele perioden, eller fra oktober bryde den op i to måneders intervaller, hvis du har oplevet en nedgang på 45 pct. i dele eller hele perioden.
08 oktober 2021

Du kan søge hjælpepakken for faste omkostninger for hele perioden eller fra oktober bryde den op i to måneders intervaller, hvis du har oplevet en nedgang på 45 pct. i dele eller hele perioden

De virksomheder, som har oplever en omsætningsnedgang på 45 pct. eller mere har mulighed for at søge om hjælp til dækning af de faste omkostninger i resten af 2021.  Det er muligt at søge for hele perioden eller ansøge med to måneders intervaller fra den 1. oktober, hvilke betyder, at det er muligt at få støtte i de dele af anden halvdel af 2021, hvor du oplever 45 pct. omsætningsnedgang, selvom du ikke oplever en tilsvarende nedgang fast gennem hele perioden.

På virk.dk er det for nuværende muligt at ansøge om dækning for følgende perioder:

1. oktober – 30. november 2021

1. oktober – 31. december 2021

1. juli – 31. december 2021

Du kan søge om kompensation her

DPT har noteret sig, at det ifølge bekendtgørelsen også burde være muligt at søge om kompensation for perioden 1. november til og med 31. december 2021 og forsøger at få denne periode inkluderet også som en ansøgningsmulighed på virk.dk.