Benny Engelbrecht åbner årsmødet
Transportminister Benny Engelbrecht åbner Dansk PersonTransports årsmøde, som også får besøg af Venstres transportordfører Kristian Pihl Lorentzen og Niels Flemming Hansen, der er transportordfører for Konservative.
25 august 2021

Dansk PersonTransports årsmøde bliver i år åbnet af transportminister Benny Engelbrecht, som du også kan møde i et stort interview den næste udgave af Mobilitet, der udkommer den 9. september. Udover transportministeren får årsmødet og messen Persontransport 2021, som afholdes fra den 16. til den 18. september 2021 i MCH Messecenter Herning, også besøg af Venstres transportordfører Kristian Pihl Lorentzen og Niels Flemming Hansen, der er transportordfører for Konservative. Der vil altså være gode muligheder for at få en opdatering på, hvad der rører sig på det transportpolitiske område.

Til Dansk PersonTransports årsmøde og messen Persontransport 2021 benytter vi ligesom tidligere anledningen til at samle hele branchen til nogle dage med fagligt input, spændende udstillinger og ikke mindst pleje af de sociale relationer.

Så hvis du stadig ikke har meldt dig til Dansk PersonTransports årsmøde og messen Persontransport 2021, er det bare om at få det gjort!