Grønne dækspark og fremtidens taxi
I dag har 150 vognmænd fra hele Sjælland muligheden for at køre grønt i en elbil, udveksle erfaringer og høre transportminister Benny Engelbrechts åbningstale, når Dansk PersonTransport og Dantaxi sammen inviterer til arrangement om den nye og grønnere taxibranche
04 november 2019

Dansk PersonTransport og Dantaxi inviterer nemlig vognmænd fra hele Sjælland til et eltaxi arrangement, hvor der vil være rig mulighed for at prøvekøre elbilerne og høre mere om den grønne fremtid.
Arrangementet er et vigtigt indspark til at fremme en grønnere taxibranche, lyder det fra transportminister Benny Engelbrecht, der står for åbningstalen.

Formålet med arrangementet er at give vognmænd i taxibranchen et indblik i, hvilke elbiler der er på markedet og høre om deres kollegaers erfaringer med at køre eltaxi med hensyn til ladning, rækkevidde og vognmandsøkonomi.

Arrangementet er på den måde et vigtigt indspark til at skabe en grønnere vognmandsbranche, lyder det fra transportministeren.

”I regeringen ønsker vi at skabe en grøn transportsektor, og den grønne omstilling er en opgave, som skal løftes i flok. Taxibranchen har derfor også et ansvar for at reducere udledningen af CO2 og andre skadelige partikler. Derfor er jeg glad for at se, hvor omstillingsparat taxibranchen er med dette arrangement, og jeg glæder mig til at se flere nulemissionstaxier på vejene,” siger transportminister Benny Engelbrecht.

Til arrangementet vil der være oplæg fra Trine Wollenberg, vicedirektør i Dansk Persontransport og Carsten Aastrup, adm. direktør i Dantaxi, og Trine Wollenberg.