Forlænget frist for slutafregningen
Hvis du er en af 33.600 virksomheder, selvstændige eller freelancere, der endnu mangler at indberette slutafregning, hvilket skal ske senest den 30. september, har du nu mulighed for at forlænge fristen for slutafregningen en måned mere.
27 september 2021

Godt en tredjedel af de 93.000 virksomheder og freelancere, der fik kompensation i foråret og sommeren 2020, mangler at indberette dokumentation for faktiske udgifter, omsætning og hjemsendte ansatte, og fristen for at få det gjort er senest 30. september 2021.

Får du ikke indberettet senest 30. september, modtager du automatisk et brev om, at du skal indberette inden for 30 dage efter fristen Det vil sige, at indberetningen skal foretages senest 30. oktober 2021.

Hvis du ikke har mulighed for at indberette inden den 30. oktober 2021, kan du på Virk anmode om yderligere 30 dage til at foretage indberetningen.

Udbetalingen af kompensation var baseret på et skøn, så en del virksomheder kan se frem til enten at skulle tilbagebetale eller modtage yderligere kompensation. Hvis du skal tilbagebetale dele af eller hele kompensationsbeløbet, er det muligt at få en afdragsordning, hvis beløbet er over 10.000 kr.

Du kan finde hjælp til at indberette dokumentation til slutafregning på Virk, som guider videre til video- og vejledningstekster, webinarer og hotline her

Og du kan læse mere om, hvad du skal bruge til din indberetning her