Flere politianmeldelser af udenlandske busser
Fire nye udenlandske busselskaber er nu blevet politianmeldt for momsunddragelse.
02 maj 2019

Tirsdag 30. april fremsendte Dansk PersonTransport endnu fire politianmeldelser af udenlandske busselskaber til Københavns Politi. Anmeldelserne blev samtidig videresendt til Skattestyrelsen. Denne gang er det Alltours (Estland), Kautra, Ollex og Vilneda (alle tre fra Litauen), som alle er blevet anmeldt for momsunddragelse.

Dansk PersonTransport har netop været i kontakt med Københavns Politi, som oplyser, at politianmeldelser nu er blevet videresendt til afdelingen for økonomisk kriminalitet, og foreningen vil løbende følge op på deres behandling af sagen.

Derudover har foreningen skrevet til Skatteminister Karsten Lauritzen og formanden for Folketingets Transport-, Bygnings- og Boligudvalg for at sætte fokus på vigtigheden af øget kontrol af de udenlandske bussers momsunddragelse.

Dansk PersonTransport fortsætter anmeldelserne efterhånden som billeddokumentationen bliver lagt op i facebook-gruppen ”STOP udenlandske bussers cabotagekørsel i DK”. Foreningen opfordrer derfor til, at man fortsætter det gode arbejde med at indsamle billeddokumentation, som er blevet udført indtil videre.