”Fantastisk tur til Amsterdam”
Ved lørdagens kamp i Amsterdam vandt den danske herrelandshold en flot sejr på 4-0 over Wales. Det var blandt andet takket være medlemmer af Dansk PersonTransport, at de tilrejsende danske fans kunne heppe herrelandsholdet til sejr.
02 juli 2021

På forhånd var det en del bekymring omkring reglerne om, at tilrejsende fans kun måtte blive i Holland i 12 timer, hvis de ville undgå karantæne. Flere af de busser, der bragte danskerne til Amsterdam, holdt stille før den tysk-hollandske grænse undervejs og kørte først over grænsen i sidste øjeblik for ikke at overtræde 12-timers reglen. For Ole Jepsen fra Engesvang Turistfart I/S, som havde tre busser, der kørte derned, var der dog ingen problemer med at overholde reglerne.

”Vi fik først at vide, vi kunne få billetter sent torsdag aften, så vi måtte skynde os at finde folk, der kunne overholde kørehviletiden, før vi kørte mod Amsterdam fredag aften. Alle turene gik supergodt – det kørte bare, og vi oplevede ingen udfordringer på vejen ned eller på vejen hjem. Det var desuden den bedste og højeste stemning – folk var vilde med at komme afsted efter at have gået hjemme og ikke kunne komme nogen steder. Så det var en fantastisk tur,” fortæller Ole Jepsen.
Så nu er det bare at krydse fingre for, at morgendagens kamp i Baku går lige så godt.