12.04.2023

Er dig og dine kollegaer klar til Transportmessen 2023?

Tiden nærmer sig for Dansk PersonTransports årsmøde og festaften, som afholdes under Transportmessen i Herning i næste uge. Foruden faglig sparring på messestandene i hal H, kan vi også glæde os til god mad, underholdning og socialt samvær.


Vi glæder os til at bruge tid sammen med gode kollegaer i næste uge når Transportmessen 2023 i Herning løber af stablen.

DPT’s årsmøde afholdes den 21. april kl. 15-17 i MCH, hvor der samtidig er lejlighed til at besøge selve PersonTransportmessen, som er åben fra den 20.-22. april. Årsmødet åbnes med hilsen fra Transportminister Thomas Danielsen, og så får vi besøg af formanden for Folketingets Transportudvalg Rasmus Prehn.

Fredag aften efter årsmødet er der traditionen tro festmiddag med underholdning og liveband, som afholdes i Herning Kongrescenter.

I år får vi også besøg af elitesoldaten BS Christiansen til et oplæg om sine egne professionelle og private erfaringer, oplevelser og holdninger, som udspringer af et særdeles indholdsrigt og spændende liv. Der er stor efterspørgsel på BS Christiansens evner fra både erhvervslivet og sportens verden og vi glæder os over at han besøger os fredag aften.

Der er fortsat mulighed for bordreservation til festmiddagen via event@dpt-dk.org.

Kontakt Emma på ewb@dpt-dk.org hvis du stadig ikke har tilmeldt dig DPT’s årsmøde, festaften og overnatning under Transportmessen 2023.