18.11.2022

DPT byder ny chefkonsulent varmt velkommen til sekretariatet

Mandag havde DPTs nye chefkonsulent første arbejdsdag på Sekretariatet. Mød Rasmus Noes her.


Rasmus kommer fra en stilling som ansvarlig for markeds- og forretningsudvikling ved den nordiske operatør Nobina på det danske marked. Her har han arbejdet de sidste fire år med fokus på rutetrafik udbud, udvikling af den eksisterende kontraktportefølje og en række udviklingsprojekter indenfor drift med brintbusser, autonome/førerløse busser, BRT busser, samt projekter hvor man kombinerer teknologi med traditionel vognmandsdrift.

Før det var Rasmus ansat ved Arriva, hvor han bl.a. var en af drivkræfterne bag Arrivas succesfulde nulemissions tilbud på havnebusdriften i København og dens senere udvidelse fra 5 til 7 havnebusser og med flere stoppesteder. Derudover har Rasmus arbejdet indenfor shipping og luftfart med logistik i forskellige kommercielle roller i Danmark og udlandet.

Han har dermed stort kendskab til transportsektoren og kender på forhånd flere af de sager, som Dansk PersonTransport arbejder med, ligesom han er bekendt med de udfordringer branchen og dens aktører står overfor.

Rasmus kan træffes på mail rno@dpt-dk.org eller telefon +45 2921 0140