Dantaxi opkøber HB-Care
Dantaxi har opkøbt HB-Care og tager nu et vigtigt skridt i retningen fra at være taxivirksomhed til at blive en mobilitetsvirksomhed.
04 maj 2021

Med købet af HB-Care ønsker Dantaxi at bevæge sig fra taxivirksomhed i traditionel forstand til en mobilitetsvirksomhed og derved at kunne servicere kunderne mere bredt. Om baggrunden for købet forklarer:

“Dantaxi, ønsker at styrke sin position i et hastigt forandrende persontransporterhverv. Med købet vil vi stå stærkt på det vigtige marked indenfor specialiseret rutetransport til institutioner. Her er HB-Care i dag markedsleder, og det er et område vi ser et stort potentiale i,” forklarer CEO i Dantaxi, Carsten Aastrup o m baggrunden for købet.

HB-Care og Dantaxi fortsætter indledningsvist som to selvstændige enheder. De to virksomhedsledelser vil sammen afsøge relevante samarbejdsmuligheder og sikrer ’en optimeret udnyttelse af de to virksomheders nationale bilflåder på samlet set næsten 2.300 køretøjer og styrker den nuværende konkurrenceposition betydeligt samt være til gavn for kunderne.’