Til kalender

ISO 14001 er en international standard for miljøledelse. Standarden bruges og efterspørges af flere og flere busselskaber. For nogle kunder – f.eks. Movia – er det et krav, at man som busselskab er certificeret efter ISO 14001 eller har et tilsvarende miljøledelsessystem.

Busselskabet og vognmanden har miljøledelse efter ISO 14001 et værktøj til at lede og understøtte indsatsen i forhold til bæredygtighed. Med systemet kan du vurdere risikoen ved forskellige miljøforhold i din organisation samtidig med, at du kommer på forkant med at indføre miljø og bæredygtighed som en del af din forretning.

Målgruppen er medarbejdere og ledere hos busselskaber og busvognmænd, der;

  • Er certificerede efter miljøledelsessystemet ISO 14001:2015
  • Ønsker at blive certificerede efter miljøledelsessystemet ISO 14001:2015

Prisen pr. kursus for deltagelse og forplejning er 1.700 kr. ekskl. moms. Beløbet vil blive opkrævet af alle tilmeldte efter kursets afvikling; også hvis man tilmelder sig uden at deltage eller melde afbud.
Undervisere er Mette Heide, Akademiingeniør (miljø) Cert. Executive Coach, indehaver QHSE og Lars Rasmussen, chefkonsulent hos Rasmussen Rådgivning.

Der er tilmeldingsfrist den 1. marts 2020 og et begrænset antal pladser. Vi forbeholder os ret til at aflyse, såfremt kurset ikke har det nødvendige antal deltagere for at gennemføre.

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her

Bemærk, at onsdag den 4. marts 2020 gennemføres samme sted et kursus i arbejdsmiljøledelse – ISO 45001:2018.
De to kurser gennemføres uafhængigt af hinanden og kræver særskilt tilmelding og betaling.